Projectontwikkelaar Vooruitzicht

Bedenker van Buitengewone Buurten

WONEN IN EEN BUITENGEWONE BUURT

Wie voor Vooruitzicht kiest, kiest voor een nieuwe woning of appartement en woonomgeving met alles erop en eraan. Faciliteiten zoals de supermarkt, apotheek,  krantenwinkel en de kapper liggen op wandelafstand. U kunt er ook genieten terrasjes, cultuur en natuur. Daarnaast biedt de groene omkadering alle mogelijkheden tot actie en recreatie. Kiest u voor een woning? Dan ligt de school en de kinderopvang ook binnen handbereik.

ZORGELOOS BOUWPARCOURS

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt uitkijken naar uw nieuwe woning of appartement. Ze begeleiden u van A tot Z bij het bouwproces: van de financiering van uw woonwens tot de realisatie, de afwerking, de oplevering en de nazorg van uw woondroom. Bovendien geniet u bij de aankoop van nieuwbouw van de bescherming van de wet Breyne. 0% zorgen, 100% uitkijken naar.

WIJ INVESTEREN IN UW TOEKOMST

Wij voorzien onze woningen vandaag aan de normen van morgen. Zowel bouwtechnisch als ecologisch heeft u te maken met de allerlaatste trends. Op die manier brengt uw woning nu even veel op als overmorgen. Kwaliteit is ons stokpaardje. We zorgen voor optimale isolatie, techniek en kwalitatieve materialen. U investeert in uw toekomst en wij ook.

KWALITEITSVOLLE AFWERKING INBEGREPEN

Als u een Vooruitzicht-woning of -appartement koopt, is de volledige afwerking inbegrepen: van de vloeren tot de toestellen in uw badkamer en keuken. Wij hebben speciaal voor u vier stijlen ontwikkeld met een brede waaier aan materialen en kleuren. Samen met een van onze interieurarchitecten kunt u zo een thuis creëren die uw stijl als geen ander reflecteert.