Investeren in Vastgoed

Investeren in vastgoed is slimmer dan ooit!

Investeren in vastgoed is beleggen in iets tastbaars, bakstenen blijken veilig en blijvend.
Wie wil investeren in vastgoed doet dat best in vertrouwen bij een gedegen partij met ervaring en kennis van zaken én in vastgoed dat voor het brede publiek toegankelijk is. De stedelijke bevolking stijgt en kan zich steeds later de aankoop van een woning veroorloven, dus de huurmarkt groeit snel aan. Het komt er nu op aan te beleggen in woonvormen die beantwoorden aan de noden van de huurmarkt.

Investeren in vastgoed is slimmer dan ooit!

TOPLOCATIES

Onze visie is een met zorg en ervaring uitgekozen ligging met uitzonderlijke natuurlijke setting te maken tot een 'buitengewoon project'

Vooruitzicht is gegroeid vanuit grondenmaatschappij via bouwonderneming naar projectontwikkelaar. Al 110 jaar vergaart onze onderneming kennis en ervaring om heel het proces van het ontwikkelen van een project van A tot Z te beheersen.

Onze slogan 'bedenker van buitengewone buurten' staat voor het ontwikkelen van nieuwe buurten of oude wijken nieuw leven inblazen.

KWALITATIEVE PROJECTEN

Vooruitzicht staat voor meer dan 100 jaar bouwen en ontwikkelen. kwaliteit is ons label! 

Vooruitzicht draagt kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt die kwaliteit zichtbaar terug in de architectuur, het doordachte plan, maar tevens de technieken (zoals verwarming en sanitair) zijn van hoge kwaliteit, met de nodige aandacht voor energiezuinigheid.

Bij de afwerking kan de bewoner/investeerder kiezen uit een waaier van stijlen en hoogstaande materialen die beantwoorden aan zijn noden. Bovendien zit de hele afwerking in de prijs begrepen.

 

FINANCIEEL EN FISCAAL ADVIES

Voor veel spaarders is het financieel haalbaar geworden om te investeren in vastgoed , mede door dat hun hypotheeklening zo goed als afbetaald is en de kinderen groot zijn en uit het huis. De grote vraag is nu, hoe begin ik eraan? Wie helpt mij te bepalen, in vertrouwen, welk appartement ik koop voor welk budget?

Vooruitzicht heeft voor investeerders haar team versterkt met een expert in financiële en fiscale materie die u informeert over vastgoed en u vanf het prille begin begeleidt in al uw vragen en wensen. Of het nu gaat om een extra inkomen dat uw pensioen aanvult of om de vraag in welk soort vastgoed u vandaag best investeert. Wil of kan u een lening aangaan en profiteren van de lage rentes en is dit voor u haalbaar?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Onze expert investeringsvastgoed geeft financieel advies op maat, naar uw budget en wensen.

Onze vastgoedexpert geeft financieel advies op uw maat, naar uw budget en wensen. Vaak moet u als investeerder een beetje afstand nemen van emoties om het plaatje financiëel te laten kloppen en ook voor de potentiële huurder. Onze expert zal ook een persoonlijk financieel plan voor u maken met alle mogelijkheden die u aanbelangen van krediet of extra huurinkomsten tot successie planning, meerwaarde e.d. Hij informeert en begeleidt u stap voor stap naar de juiste investering voor u.