Vooruitzicht werkt hard door om u een thuis te geven

Beste relatie,

Bijzondere tijden vragen bijzondere maatregelen. Door de intrede van het Coronavirus heeft Vooruitzicht eerder reeds verschillende maatregelen getroffen met als doel het risico op besmetting in onze kantoren tot een minimum te beperken.

Onze online infrastructuur maakt het prima mogelijk om met u op afstand via videoconference of telefoon een adviesgesprek te voeren. Dit is veilig, efficiënt en eenvoudig.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons bereiken via telefoonnummer
+32 3 260 95 60 of verkoop@vooruitzicht.be.


Met vriendelijke groeten,
De directie van Vooruitzicht

*Bij interesse in investeringsvastgoed vragen wij u door de toenemende vraag (extra lage rentestand en toegenomen vraag door de huidige ontwikkelingen op de beurs) ons tijdig te contacteren.

Lees meer

Waarom kiezen voor Vooruitzicht?

Expertise

Expertise

Onze meer dan 100 jaar lange ervaring in bouwen en ontwikkelen heeft ons de goede naam opgeleverd als zijnde een degelijke bouwpartner van kwalitatieve woningen en appartementen.

Meer info
Kwaliteit

Kwaliteit

Vooruitzicht ontwikkelt grote en kleine sleutel op de deur projecten. Duurzame materialen, toplocaties, stijlvolle architectuur en kwaliteitsvolle afwerking zijn onze kernbegrippen. Vooruitzicht gaat voor 100% kwaliteit bij al haar projecten. 

Meer info
Service

Service

Ons team is trots u te kunnen begeleiden bij uw aankoop van vastgoed. Met de keuze van het juiste pand op basis van ligging, grootte en budget, komen we samen tot een mooi ‘vooruitzicht’ voor uw toekomst.

Meer info

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is beleggen in iets tastbaars: bakstenen zijn veilig en blijvend.
Wie wil beleggen in vastgoed doet dat best in vertrouwen bij een gedegen partij met ervaring en kennis van zaken. Bovendien is het interessanter om te investeren in vastgoed dat voor het brede publiek toegankelijk is. De stedelijke bevolking stijgt en kan zich steeds later de aankoop van een woning veroorloven waardoor de huurmarkt snel aangroeit. Het komt er nu op aan te beleggen in opbrengsteigendommen die beantwoorden aan de noden van de huurmarkt.

Investeren in vastgoed is slimmer dan ooit!

7%

Laatste nieuws

Lees hier alle nieuws