Bedenker van buitengewone buurten

Vooruitzicht staat voor meer dan 100 jaar bouwen en ontwikkelen van vastgoed in en rond Antwerpen. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt die kwaliteit zichtbaar terug in alle facetten van onze nieuwbouwprojecten. Wij kiezen altijd voor een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. Dit combineren we met een stijlvolle architectuur die beantwoordt aan de hedendaagse woonvormen en –normen? Voor ons zijn dit minimum vereisten voor huizen en appartementen met een meerwaarde.

Interesse?
Wij ontvangen u graag op een veilige manier op kantoor of online via een video afspraak.

Lees meer

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

Waarom kiezen voor Vooruitzicht?

Expertise

Expertise

Onze meer dan 100 jaar lange ervaring in bouwen en ontwikkelen heeft ons de goede naam opgeleverd als zijnde een degelijke bouwpartner van kwalitatieve woningen en appartementen.

Meer info
Kwaliteit

Kwaliteit

Vooruitzicht ontwikkelt grote en kleine sleutel op de deur projecten. Duurzame materialen, toplocaties, stijlvolle architectuur en kwaliteitsvolle afwerking zijn onze kernbegrippen. Vooruitzicht gaat voor 100% kwaliteit bij al haar projecten. 

Meer info
Service

Service

Ons team is trots u te kunnen begeleiden bij uw aankoop van vastgoed. Met de keuze van het juiste pand op basis van ligging, grootte en budget, komen we samen tot een mooi ‘vooruitzicht’ voor uw toekomst.

Meer info

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is beleggen in iets tastbaars: bakstenen zijn veilig en blijvend.
Wie wil beleggen in vastgoed doet dat best in vertrouwen bij een gedegen partij met ervaring en kennis van zaken. Bovendien is het interessanter om te investeren in vastgoed dat voor het brede publiek toegankelijk is. De stedelijke bevolking stijgt en kan zich steeds later de aankoop van een woning veroorloven waardoor de huurmarkt snel aangroeit. Het komt er nu op aan te beleggen in opbrengsteigendommen die beantwoorden aan de noden van de huurmarkt.

Investeren in vastgoed is slimmer dan ooit!

7%

Laatste nieuws

Lees hier alle nieuws