Bedenker van buitengewone buurten

Vooruitzicht staat voor meer dan 100 jaar bouwen en ontwikkelen van vastgoed in en rond Antwerpen. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt die kwaliteit zichtbaar terug in alle facetten van onze nieuwbouwprojecten. Wij kiezen altijd voor een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. Dit combineren we met een stijlvolle architectuur die beantwoordt aan de hedendaagse woonvormen en –normen. Voor ons zijn dit minimum vereisten voor huizen en appartementen met een meerwaarde.

Interesse?
Wij ontvangen u graag op een veilige manier op kantoor of online via een video afspraak.

Lees meer

ONTDEK ONZE NIEUWBOUWPROJECTEN

Drie redenen om te kiezen voor Vooruitzicht

Expertise

Expertise

We hebben meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd. Letterlijk. Dat maakt ons tot de referentie als betrouwbare bouwpartner van de betere woningen, appartementen en buurten. We weten inmiddels hoe mensen graag willen wonen en leven. Dat is onze maatstaf.  

Meer info
Kwaliteit

Kwaliteit

Duurzame materialen, toplocaties, een stijlvolle architectuur en een naadloze afwerking zijn een evidentie voor Vooruitzicht. Al onze sleutel-op-de-deur-projecten voldoen aan dezelfde strenge critera. 100% kwaliteit, 100% tevredenheid. Daar gaan we voor.

Meer info
Service

Service

Wij zijn er voor u. Met opvolging, advies en begeleiding. Samen zoeken we uit wat uw wensen en noden zijn. Wilt u investeren? Of bent u op zoek naar de perfecte thuis? Locatie, grootte of budget: op elke vraag past een sleutel.

Meer info

Investeren in vastgoed

De beurs is grillig, bakstenen niet. Wie investeert in vastgoed kan rekenen op een veilige, tastbare belegging met een mooi rendement. Een betrouwbare en ervaren vastgoedpartner is daarbij essentieel, evenals projecten en buurten die een breed publiek aanspreken.

De bevolking in de steden blijft stijgen. Steeds minder mensen kunnen zelf een woning kopen, en wie dat wel kan, doet dat steeds later, waardoor de huurmarkt snel groeit. Het komt erop aan nu te beleggen in een opbrengsteigendom die beantwoordt aan de noden van de huurmarkt. Investeren in vastgoed is uw beste zet.

7%

Laatste nieuwtjes

Lees hier alle nieuws