Wij spelen op thuisfront

Vooruitzicht staat voor meer dan 100 jaar bouwen en ontwikkelen in en rond Antwerpen. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt die kwaliteit zichtbaar terug in alle facetten van onze nieuwbouwprojecten. Een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels en stijlvolle architectuur die beantwoordt aan de hedendaagse woonvormen en -normen zijn minimum vereisten voor een project met meerwaarde.

Lees meer

Waarom kiezen voor Vooruitzicht?

Expertise

Onze meer dan 100 jaar lange ervaring in bouwen en ontwikkelen heeft ons de goede naam opgeleverd als zijnde een degelijke bouwpartner van kwalitatieve woningen en appartementen.

Meer info

Kwaliteit

Vooruitzicht ontwikkelt grote en kleine projecten en daarbij is de ligging een belangrijke factor. Maar ook de stijlvolle architectuur en kwaliteitsvolle afwerking met hoogstaande materialen en uitgebreide keuze tellen mee.

Meer info

Service

Met meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen en ontwikkelen, vinden we het niet alleen belangrijk dat onze nieuwbouwprojecten gelegen zijn op een toplocatie met stijlvolle architectuur en kwaliteitsvolle afwerking.

Meer info

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is beleggen in iets tastbaars, bakstenen blijken veilig en blijvend.
Wie wil investeren in vastgoed doet dat best in vertrouwen bij een gedegen partij met ervaring en kennis van zaken én in vastgoed dat voor het brede publiek toegankelijk is. De stedelijke bevolking stijgt en kan zich steeds later de aankoop van een woning veroorloven, dus de huurmarkt groeit snel aan. Het komt er nu op aan te beleggen in woonvormen die beantwoorden aan de noden van de huurmarkt.

Investeren in vastgoed is slimmer dan ooit!

7%