Nieuws

Lancering Regatta

01/01/2017

Lancering Regatta

 

Je bent een jong koppel of gezinnetje en droomt van een huis met tuin, dichtbij Antwepen in een veilige buurt waar de kindjes zorgeloos kunnen spelen met vriendjes in de autoluwe straatjes en pleintjes. Bovendien in een groene wijk, liefst met park voor het betere speel-en klimwerk van de kids, maar ook voor de dagelijkse wandeling met de hond of een 'run' rondom het Galgenweel!

Wat het huis zelf betreft, moet het nieuwbouw zijn, niet enkel voor de zuinige energieprestaties en de kwaliteit van het gebouw, maar ook bij gebrek aan tijd om te verbouwen. Het is zo al druk genoeg! Het moet een praktische mooie woning worden waarvan je de afwerking nog helemaal zelf kan kiezen! Last but not least, het moet betaalbaar zijn want naast werken wil je ook nog tijd en budget om volop te léven.

Al wat je wenst en nog véél meer, heeft Regatta voor jou!

Een droom gaat in vervulling, kom 'm snel ontdekken!

www.regatta.be

 

Terug

VOORUITZICHT WEBINAR

Onze toekomstgerichte visie op gebiedsontwikkeling
Lancering project dat voldoet aan deze criteria

Wij nodigen u graag uit om een webinar bij te wonen over de toekomstgerichte visie van Vooruitzicht op project- en gebiedsontwikkeling. Aansluitend stellen we ons nieuwste project CASTOR voor dat volledig voldoet aan deze criteria.


Interesse? Schrijf u hier in op de dag en het uur dat het u past. Schrijf u in »

GENESTELD TUSSEN WATER EN GROEN