Nieuws

Lancering Lagoo

29/01/2017

Wonen op Lagoo is gewoon méér! In dit luxe-nieuwbouwproject in Antwerpen met 2- en 3 slaapkamer appartemeten en penthouses, woont u met meer licht, meer ruimte en meer luxe op een zalige nog ietwat ongerepte en onbekende plek in Anwerpen.

Elke morgen, wanneer u ontwaakt en de geur van koffie u naar de leefruimte verleidt, bent u verblind door het adembenemende zicht over het park en het zeilmeer. Gevelbrede ramen op een eindeloos open zicht, laten u genieten van de stilte, de rust en het groen. De ruime luxe appartementen bieden u alle privacy om alleen, of met familie of vrienden te genieten. Een luxe nieuwbouw appartement op een toplocatie midden in het groen aan een park en zeilmeer op een boogscheut van het bruisende centrum van Antwerpen. Wat wil u nog meer?

Wonen op Lagoo is wonen met meer ruimte. Niets is minder waar! De 3 gebouwen zijn ingepland in een prachtige binnentuin met waterpartijen, met uitzicht op een nieuw aangelegd park en een zeilmeer. Groen en water ademen rust en ruimte om eindeloos weg te dromen vanop uw leefterras. De hedendaagse architectuur is van de hand van de vermaarde architect Marc Corbiau in samenwerking met Stijfhals en partners, die als geen ander weet luxe en ruimte in te passen in deze absolute toplocatie.

Wonen op Lagoo is pure luxe. De schitterende omgeving geeft eindeloos frontaal zicht op een park en zeilmeer met daarachter de skyline van Antwerpn. De Lagoo appartementen zijn afgewerkt met mooie kwalitatieve materialen naar uw keuze. U wordt bijgestaan door een interieur architecte uit het Vooruitzicht-team om uw woondroom helemaal naar uw wens in te vullen.

Kom Lagoo ontdekken, het Vooruitzicht-team staat voor u klaar!

www.lagoo.be

 

Terug