Nieuws

Zomerfestival ‘Live is Live’ verhuist naar Linkeroever

01/12/2022

Goed nieuws voor de festival liefhebbers: Live is Live komt volgend jaar terug, en waar! Het nieuwe festival ruilt het strand van Zeebrugge in voor groen Linkeroever. Een veelzijdige locatie mét uitstekende bereikbaarheid. Inmiddels zijn de eerste namen bekend gemaakt. Met artiesten als The War On Drugs en Balthazar lijken alle ingrediënten voor een geslaagde editie aanwezig.

Balthazar (Werchter Parklife, 2021). Beeld: Thomas Sweertvaegher

Linkeroever is de place to be

Het festival maakt zich op voor haar tweede editie. Al wordt de zeebries van Zeebrugge volgend jaar ingeruild voor Middenvijver op Linkeroever. En die keuze voor het uitgestrekt natuurgebied tegen de skyline van Antwerpen is geen toeval. “Met Middenvijver is opnieuw een locatie gevonden die grote massa’s en rumoerige optredens aankan en tegelijk een pure en intieme sfeer garandeert,” aldus de organisatie.

Een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer, wandel- en fietspaden verklaart waarom dit stadsdeel vlakbij Antwerpen-centrum aan populariteit blijft winnen. De combinatie van natuur, actie en recreatie zorgt ervoor dat steeds meer Antwerpenaren hun weg vinden naar het natuurreservaat, het Galgenweelpark en -zeilmeer.

En zo komt er naast Linkerwoofer nog een groot muziekevent naar Linkeroever. Eén ding is zeker: hier valt altijd iets te beleven!

Beeld: Live is Live

Wenst u meer informatie? Zie https://liveislive.be/nl

Bron

Terug