Nieuws

Linkeroever leeft: Nieuwe sportfaciliteiten

08/12/2021

Vooruitzicht steunt een sportieve levensstijl! Daarom zijn we bijzonder blij dat Regatta een professionele padelclub én crossfit rijker is. 

Op 27 november opende de padelclub Padelland de deuren, gevolgd door CrossFit Linkeroever op 1 december. Beide zaken zijn gevestigd in het gebouw Combori (Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen), dat deel uitmaakt van onze projectsite. Zo vervoegen zij de Antwerp Bowling & AB E-Karting, een gevestigde waarde in de buurt, met een ruim aanbod aan bowling en E-karting, maar ook een escape room, karaoke kamer, binnenspeeltuin en lunapark. Pret verzekerd voor jong en oud.

Padelland

Padel is een racketsport die de laatste jaren enorm aan populariteit won. Het spel bevat elementen van zowel tennis als squash. Daarnaast kan het zowel enkel als dubbel gespeeld worden op speciale terreinen. Niet onbelangrijk is het toegankelijke, sociale karakter van de sport: iedereen kan deelnemen.

Padel brengt mensen samen. Van die stelling zijn de oprichters Dries Verheyen en Peter Rotthier rotsvast overtuigd. Die overtuiging leidde mee tot de oprichting van Padelland met de slogan “Our Service Is Ace”. Zo streven de uitbaters naar een inclusieve aanpak met buren, gemeente, scholen en sportverenigingen. De club omvat 4 indoor courts, waarvan één Singles court. Daarnaast plannen ze in de toekomst meerdere locaties te openen in België.

CrossFit Linkeroever

Crossfit is een dynamische, afwisselende manier van fitnessen. Het principe is simpel: weg met het routineus afwerken van trainingsschema’s, hier kiest u voor een variatie aan functionele bewegingen. Dit zijn bewegingen die u kent vanuit het dagdagelijkse leven, maar door het tempo uw hartslag sneller doen slaan.

CrossFit Linkeroever opent de deuren voor iedereen: jong of oud, licht of zwaar, hyper sportief tot non-sportief. Iedereen die zowel mentaal als fysiek sterker wilt worden, is hier aan het juiste adres. Verder onderscheidt de club zich ook door de oefeningen aan te passen aan het niveau van ieder lid. Via een gratis proefles kan iedereen ontdekken of Crossfit een nieuwe hobby wordt!

Uitstekende bereikbaarheid

Wonen op Regatta staat gelijk aan bereikbaar wonen. De troeven van de nieuwe clubs zijn dan ook ongetwijfeld de uitstekende bereikbaarheid. De clubs zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen (parkeerfaciliteit is aanwezig), het openbaar vervoer en er is ook een “velo-Antwerpen” station op minder dan 200 meter voor de deur.

Ook zin om te bewegen? Ontdek meer over de clubs:

https://www.padelland.be/nl

https://crossfitlinkeroever.be/

https://ab-ekarting.be/

Terug