Nieuws

51 luxeflats

01/12/2014

 

Bouwonderneming Vooruitzicht start op 5 januari met de bouw van twee blokken met luxeflats aan de oevers van het Galgenweel op Linkeroever, vlak naast het Regattaproject.
Residentie Zenith 1 en 2 zijn op een drietal woningen na allemaal al verkocht en daarom is Vooruitzicht nu ook gestart met de verkoop van de nog te bouwen residentie 3 en 4. In totaal komen er 8 Zenithgebouwen op Linkeroever. Met een kijkmoment in een modelappartement op zondag konden geïnteresseerden gelijk intekenen op een van de flats.


”Met deze appartementen zitten we in het luxesegment.” zegt PR-verantwoordelijke Tine Deblieck. “Je hebt hier een prachtig uitzicht, je woont op vijf minuutjes van Antwerpen met de tram en toch in het groen en in de rust van Linkeroever. Door het exclusieve karakter en de rustige ligging heb je hier ook de nodige privacy.”.


De appartementen worden afgewerkt in één van vier stijlen, van landelijk tot modern. Dat heeft ook zijn prijskaartje natuurlijk, de Zenithappartementen gaan in verkoop vanaf 295.000 euro en de prijzen lopen op tot 475.000 euro, exclusief kosten. “We zien vooral mensen uit Brasschaat of Schilde die hun huis of villa in de rand al afbetaald hebben en kleiner willen gaan wonen met toch dezelfde luxe en rust”, zegt Deblieck.
Stephane Rongé en Nanouchka Nankoshki zijn als jong koppel een uitzondering op de kijkdag. “De appartementen zijn wel interessant. Vooral de ligging en het uitzicht op het Galgenweel vinden wij heel aantrekkelijk. Dat je hier voor de deur kan zeilen en dat Linkeroever twee festivals krijgt binnenkort, vind ik ook super”, zegt Rongé.

Dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden. Elke reproductie dient het voorwerp uit te maken van een specifieke toestemming van de beheersvennootschap License2Publish: info@license2publish.be

Terug