Rendement

Onze aanpak

INZICHT | JIJ

Persoonlijk gesprek

U heeft gespaard en weet dat de inflatie langzaam maar zeker uw kapitaal opeet. Investeren in vastgoed zou de oplossing kunnen zijn, maar er rijzen vaak financiële of fiscale vragen, waarop uzelf het antwoord niet hebt. Onze expert investeringsvastgoed beantwoordt graag al uw vragen, informeert en begeleidt u stap voor stap, naar de juiste investering voor u.

Dit alles is nieuw voor u? Op een persoonlijke afspraak luisteren wij, volledig vrijblijvend, naar uw verhaal, uw wensen en daar focussen wij op. Of kom eens langs op een van onze investeringsavonden, dan kan u kennismaken met de materie en worden al een heleboel zaken duidelijk.

Of u heeft al geïnvesteerd en weet hoe het werkt, dan nodigen wij u graag uit op een lancering van een nieuw gebouw/project of op een bezoek van een modelappartement/woning zodat u kan ontdekken wat u krijgt voor uw geld.

Wij informeren u graag over datgene waar we al meer dan 100 jaar bezig zijn en waarin we expert zijn geworden. Duizenden mensen hebben al bij ons gekocht of geïnvesteerd en al deze mensen hebben zonder uitzondering, gekocht met een bepaald doel voor ogen, onze expert luistert naar uw verhaal.

 

OVERZICHT | IK

Voorstel op uw maat

Nadat onze expert inzicht heeft gekregen in uw verhaal met uw wensen en de eisen die u vooropstelt, zal hij voor u een financieel plan opmaken, op uw maat met uw budget.

Er wordt dan concreet over vastgoed en rendementen gesproken en rekening houdend met ieders verhaal bieden we tal van mogelijkheden. Vooruitzicht heeft een groot en kwalitatief aanbod op met kennis van zaken uitgekozen locaties. Al onze producten beantwoorden aan de woonnoden van de hedendaagse samenleving en de keuze van het juiste pand wordt op uw wensen afgestemd, met het rendement dat u vooropstelt.

 

VOORUITZICHT | WIJ

Persoonlijke begeleiding

Met de keuze van het juiste pand op basis van ligging, grootte en budget, komen we samen tot een mooi ‘vooruitzicht’ voor uw toekomst, zij het voor uw pensioen, uw kinderen of kleinkinderen of als ‘appeltje voor de dorst’.


Samen zorgen we er in alle vertrouwen voor dat uw investering in vastgoed, zekerheid biedt voor uw toekomst. Vooruitzicht is trots u te kunnen begeleiden in een veilige investering, die uw zuurverdiende spaargeld niet alleen veilig stelt maar laat renderen.