Investeren in Vastgoed

Investeer in de juiste locatie, het juiste product en de juiste partner!

Samenleving als partner van Vooruitzicht

Samenleving als partner van Vooruitzicht

Vooruitzicht blijft optimaal betrokken omdat we ook op langere termijn de leefbaarheid van de gebieden blijven bewaken. Dat levert woningen en woongebieden waar mensen graag wonen en zich echt thuis voelen.

Balans koop-huur

Balans koop-huur

Zowel voor de bewoner, investeerder en Vooruitzicht is het van belang om de juiste balans tussen koop en huur te bewaken. Dit gemeenschappelijk belang zorgt voor een duurzame leefbaarheid en een waardevast concept. / De mix tussen de mensen die zelf in de residentie wonen en investeerders die hun eigendom verhuren is essentieel voor de latere meerwaarde van uw investering.

Klantgericht ontwikkelen

Klantgericht ontwikkelen

Bij Vooruitzicht denken we na over hoe men binnen 10 à 15 jaar wil wonen en leven. U krijgt bij aankoop uw eigen interieurarchitect of u gaat voor de turn-key paketten speciaal opgesteld voor praktische investeerder en wordt begeleid van bij aankoop tot na de oplevering. Dit alles vereenvoudigt het aankoopproces en zorgt voor snelle en financiëel aantrekelijke verhuur van uw appartement!

Vooruitzicht

Vooruitzicht

Vooruitzicht onderscheidt zich zo van traditionele ontwikkelaars - die in onze ogen geen of onvoldoende rekening houden met leefbaarheid, waardecreatie, rendement, verkoop en duurzaamheid t.a.v. koper, investeerder of huurder.

Het stappenplan voor een succesvolle investering

Slim investeren

Budgetbepaling

Budgetbepaling

Voor het bepalen van uw budget gaat onze adviseur met u in gesprek. Het gaat meestal om een combinatie van eigen middelen (dit kan bvb. spaarrekening, obligatie e.d. zijn) eventueel aangevuld met een of andere kredietformule (waarbij de belangrijke factoren als leeftijd, looptijd e.d.) met in acht name van de belangrijke vraag : Hoeveel kan of wil u elke maand terugbetalen?

Ratio versus emotie

Ratio versus emotie

Er is een groot verschil als u een pand wil aankopen dat u later misschien zelf wil bewonen of louter om te verhuren of te schenken.

Beide pistes vragen een verschillende aanpak en de keuze van het pand zal afhankelijk zijn van de wensen en verwachtingen van de investeerder.

Rendement

Rendement

Vastgoed heeft een samengesteld rendement dat bestaat uit huur, meerwaarde, fiscaal voordeel en het hefboomeffect. Het rendement zal verschillend zijn afhankelijk van de keuze die de investeerder maakt.

Onze events over investeren

INVESTERINGSAVONDEN

nog geen nieuw event bekend

Vooruitzicht organiseert zijn investeringsavonden op regelmatige basis. Tijdens deze sessie zal slim en veilig investeren eenvoudig worden toegelicht. Onze spreker zal u wegwijs maken in de specifieke materie rond de verhuur, het rendement, de voordelen van nieuwbouw, etc. 

Hou onze site goed in de gaten voor de nieuwe data.

Ik wens meer info over investeren in vastgoed!


Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}