Events en Activiteiten

Investeringsavond

Vooruitzicht organiseert zijn investeringsavonden op regelmatige basis. Hou onze site goed in de gaten voor de nieuwe data.

Investeringsavonden LEFT studio's en appartementen

op woensdag 6 juni, dinsdag 12 juni en donderdag 21 juni (afgelopen)

Naar aanleiding van de lancering van project LEFT organseert Vooruitzicht enkele investeringsavonden.

Waarom investeren in project Left?

• Een innovatief co-living woonproject, gelegen in Antwerpen, Linkeroever
• Met studio's en appartementen, gericht op starters en investeerders
• Zeer aantrekkelijke prijzen vanaf €127.500 excl. kosten

Iedereen is het er vandaag over eens dat investeren in vastgoed een stabiel en blijvend alternatief is voor het klassieke sparen. Maar voor u eraan begint, dient u zich degelijk te informeren. Dat kan via een persoonlijk gesprek met een van onze experten, maar u kan ook een investeringsavond bijwonen in onze kantoren. Op een investeringsavond komen er uiteenlopende thema's aan bod. Onze spreker zal u wegwijs maken in deze specifieke materie waaronder

  • de verhuur
  • het rendement
  • de voordelen van nieuwbouw
  • de keuze voor privé of via een vennootschap
  • etc.

Lanceringsevent LEFT appartementen

zondag 27 mei (afgelopen)

Maak als eerste kennis met LEFT, een innovatief nieuwbouwproject in Antwerpen, Linkeroever. Bij deze woonbeleving zullen community-living en wooncomfort centraal staan. Niet alleen hét perfecte startersappartement, maar ook een uitstekende investering!

Wij nodigen u dan ook met veel trots uit op de lancering van dit gloednieuwe gebouw. LEFT biedt u stijlvolle studio's, 1 en 2 slaapkamer appartementen temidden een groene, rustige omgeving. Alle faciliteiten dichtbij en je woont op een steenworp van het bruisende centrum van Antwerpen. 

Lanceringsevent Lagoo 4

zaterdag 3 maart en woensdag 7 maart (afgelopen)

Eén jaar na de lancering van Lagoo -fase 1- nodigen wij u met veel trots uit op de lancering van het volgende Lagoo gebouw, Lagoo 4. Dit gebouw biedt u luxueuze, ruime 2 slaapkamer appartementen en sublieme penthouses met 3 slaapkamers temidden een groene, rustige omgeving op een steenworp van het bruisende centrum van Antwerpen.