Vooruitzicht gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Menu
Kopen - Investeren - Huren
verkoop@vooruitzicht.be - 03 260 95 60

Uw stijl, onze expertise

Uw woning naar eigen smaak inrichten? Dat kan met Vooruitzicht, die samen met u de kwaliteit en de esthetiek van het eindresultaat bewaakt. Naast de betrouwbare basisinrichting heeft u namelijk de keuze uit vier unieke lifestyleconcepten: CLASSIC, COLOUR, PURE en NATURE. Binnen elk concept is er een waaier aan kleuren en materialen mogelijk, aangevuld met uitgebreide opties die uw wooncomfort verhogen en uw woning tot een unicum omtoveren.
 
Elke klant wordt bij zijn keuze individueel begeleid door een van onze interieurarchitecten en die keuzes worden onmiddellijk vertaald naar een onveranderlijk bouwbudget. Geen prijsverhogingen of verrassingen achteraf, maar dé garantie op een doordacht eindproduct, waar u uw hele leven van geniet.
 
Vooruitzicht realiseert met haar Interiors® een droom die velen tot op heden niet mogelijk achtten: een aangenaam, zorgeloos bouwparkoers met - aan het einde van de rit - een woning die uw persoonlijkheid en levensvisie reflecteert, inclusief de kwaliteit en tijdloosheid die u mag verwachten van een once-in-a-lifetime investering in uw eigen woning.
 
Tijdens een van onze driemaandelijkse workshops, waarop u als koper persoonlijk wordt uitgenodigd, verlenen wij u bijkomend advies over de ‘hebbedingetjes’ die van uw woning een droomwoning maken. Denk daarbij aan extra kleuren- en combinatietips, verlichting, gordijnen, tapijten, ... Wij gaan samen met u voor een eindresultaat waar we beiden meer dan trots op zijn.